Antal träffar:

Trädgårdsgrupper

Trädgårdsgrupper är en viktig del i skapandet av en trivsam och inbjudande utomhusmiljö. Oavsett om du bor i hus med en rymlig trädgård eller bor i lägenhet och har en liten balkong, kan rätt trädgårdsgrupp förvandla din utomhusplats till en plats för avkoppling och socialt umgänge. 


Maximera utrymmet med en liten trädgårdsgrupp 

Oavsett om du har ett begränsat utrymme är det fortfarande möjligt att skapa en trivsam och funktionell utomhusmiljö. För dig med litet utrymme kan det vara en fördel att välja multifunktionella möbler. Investera i trädgårdsgrupper som har flera användningsområden. Till exempel ett bord med förvaring eller flera sittmöbler som kan slås ihop till en soffa. Stapelbara möbler kan vara ett bra alternativ som enkelt kan förvaras när de inte används. Detta frigör värdefullt utrymme när du inte använder trädgårdsgruppen.

Använd ljusa färger för dina trädgårdsmöbler för att skapa en känsla av rymd och luftighet. Ljusa färger reflekterar ljus och gör utrymmet mer inbjudande. För att sedan skapa en naturlig och avslappnad atmosfär, kan du fylla uteplatsen med växter och blommor. Växter kan också ge avskildhet och skapa en känsla av avskildhet.

Oavsett storleken på din utomhusplats finns det en passande trädgårdsgrupp för alla, oavsett behov och stil. Vi har allt från Cafégrupper för mindre sällskap men också soffgrupper för utomhusbruk eller matgrupper för större sällskap. 

Hur tar man bäst hand om sin trädgårdsgrupp? 

För att din trädgårdsgrupp ska hålla länge är det viktigt med bra skötsel. Utomhusmöbler utsätts för mycket slitage, särskilt i vårt svenska klimat. Hur du bäst tar hand om din trädgårdsgrupp beror på vilket material den är gjord av. Om det är trämöbler är det bra att smörja in dem med träolja minst en gång om året. Det gör att de ser snygga ut och blir mer hållbara. Kom också ihåg att rengöra din trädgårdsgrupp direkt om den blir smutsig för att undvika att smutsen fastnar. 

Köp din trädgårdsgrupp hos SoffaDirekt


Att sitta ute och njuta av fint väder är en efterlängtad aktivitet för många. Utforska vårt utbud av vackra trädgårdsgrupper till din uteplats som både är egendesignade och från välkända och ledande varumärken såsom Brafab och Cinas.

HELO Kafesét Svart
HELO Kafesét Svart
2595 :-
LYNGDAL Balkongset
LYNGDAL Balkongset
3995 :-
Logga in