Om SoffaDirekt.se

Historien om SoffaDirekt.

Låt oss presentera historien bakom ett helt nytt koncept i en traditionell bransch. Historien om möbelfabriken som blev en butik - tillgänglig för alla.

Allt började med en idé om att låta Sveriges konsumenter skippa fördyrande mellanhänder och istället handla direkt från fabrik. En vision som föddes i takt med att produktkvalitén blev allt sämre och valmöjligheterna allt färre. Vi ville se en förändring. Vårt mål blev att återigen erbjuda möbelkonsumenterna en högre kvalitet i förhållande till priset. Och det var så allt började.

Soffan Dover, soffbordet Noma och fåtöljen Gigi.


Genom åren har vi tillverkat tusentals och åter tusentals soffor, sängar och stoppmöbler. Våra tidigare kunder som var möbelkedjor runtom i Sverige och Europa har bytts ut mot privatpersoner och företag. Idag har vi vår produktion runt om i Europa och Asien, men vi har även ett svenskt kontor i Norrköping. Härifrån administreras hela webbverksamheten, liksom vårt omlastningslager som finns till för att förkorta leveranstiden till slutkund. Verksamheten har vuxit kontinuerligt sedan 2012 då SoffaDirekt slog upp portarna till sin webbutik. Idag är vi ungefär tjugo personer som arbetar på kontoret med bl.a. webb, lager, produktutveckling och kundservice.

Vår vision och affärsidé.

Att själva designa, producera och sälja möbler av hög kvalitet till marknadens bästa priser, direkt till konsument utan mellanhänder. En strävan och ett mål, att varje kund ska bli positivt överraskad av komfort, service och kvalitet.


Roberto Mazzarella, VD SoffaDirekt

Fördelarna med att handla direkt från fabrik.

Vi tror på enkelhet, konkurrenskraftiga priser och en hög kundnöjdhet. Vi är övertygade om att den bästa vägen till att uppnå detta är att skippa så många mellanhänder som möjligt. Ju färre kockar desto bättre soppa brukar man säga. Möbler är inget undantag från den regeln. I normala fall när en kund köper en möbel finns det en producent, agent, återförsäljare, lagerverksamhet och till sist slutkonsument. Vi skippar alla fördyrade mellanhänder och förkortar ledet till producent och slutkonsument. Resultatet blir en bättre och billigare produkt.

Förutom en hög kvalitet vill vi leverera en produkt som är ansvarsfullt producerad, funktionell och fylld av kärlek. Möbler är vår passion och vi brinner för det vi gör. Vi både tror och hoppas att det återspeglar sig på våra produkter.

Vill du veta mer om SoffaDirekt?

Under den relativt korta tid som vi arbetat med webb och försäljning direkt till konsument så har intresset för vår verksamhet varit stor. Flera av landets större dagstidningar har uppmärksammat vårt koncept. Vi berättar gärna mer om våra visioner för alla som är intresserade. Kontakta vår kundservice så ser de till att ni kommer i kontakt med rätt person.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.