Antal träffar:

Soffbord i valnöt

Ett soffbord i valnöt är mer än bara en plats att ställa din kopp kaffe eller dina favorittidningar. Det är ett stilfullt alternativ som kan förvandla hela känslan av ditt vardagsrum. Med sin rika färg och eleganta utseende, blir ett valnötsbord en naturlig blickfångare som omedelbart drar uppmärksamheten till sig. 

Vilken stil passar för ett soffbord i valnöt? 

Våra vardagsrumsbord i valnöt kommer i flera olika stilar och storlekar, från små, runda bord som är perfekta för mindre utrymmen, till större, rektangulära bord som kan fylla ett stort vardagsrum. Vi erbjuder även sidobord i valnöt och set så att du kan anpassa ditt utrymme efter behov. 

Köp ett soffbord i valnöt online

När du köper ett soffbord i valnöt från Soffadirekt, investerar du inte bara i en möbel. Du investerar i kvalitet, stil och hållbarhet. En möbel som skapar en välkomnande atmosfär och ger dig glädje varje gång du ser det i just ditt vardagsrum. 

PIXY Soffbord Valnöt 100
PIXY Soffbord Valnöt 100
19%
3495 :-
4295 :-
BLANCA Soffbord Mörkbrun
BLANCA Soffbord Mörkbrun
15%
3735 :-
4395 :-
MALVA Soffbord Valnöt
MALVA Soffbord Valnöt
20%
3996 :-
4995 :-
MALVA Sidobord Valnöt
MALVA Sidobord Valnöt
20%
2636 :-
3295 :-
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.