• Frakt fr. 0 kr
 • Öppet köp 365 dagar

Logga in

VÄRMDÖ 160 Premium Sängpaket Beige i gruppen Sovrum / Sängar / Sängar 160 hos SoffaDirekt.se (VARMDOPKT160T665)
Se produktfilm
43

VÄRMDÖ 160 Premium Sängpaket Beige

22990:- / 12990:-
space
Antal:

Köp
 • Produktfakta
 • Mått & Storlek
 • Tygprover
Komplett sängpaket som inkluderar Värmdö Premium 160-säng och Värmdö Premium Sänggavel. 

Värmdö är en riktig premiumsäng med en komfort som är helt fantastisk! Modellen är en av de bästa i vårt sortiment och kan jämföras med betydligt exklusivare sängar på marknaden. Vi tycker dock inte att man ska betala mer än nödvändigt för en god sömn, därför kan vi verkligen rekommendera Värmdö till alla som söker en bekväm premiumsäng men föredrar prisvärd komfort framför dyra varumärken. 

Sängen finns i flera olika storlekar. Alla med samma hårdhetsgrad som är medium. Exakt hur komforten upplevs är dock väldigt individuellt och beror på vikt samt kroppsform. Men rent generellt så passar Värmdö de allra flesta som söker en mellanmjuk säng och ligger i viktspannet mellan 50-110 kg. Komforten förhöjs avsevärt av den tjocka latexmadrassen, samt den 7-zonindelade pocketmadrassen som anpassar sig efter kroppen för att ge bästa möjliga tryckavlastning.

Resårbottnen i Värmdö är hela 28 cm hög och innehåller ett kraftigt bonellfjädersystem, vilket ger sängen en god stabilitet tillsammans med den massiva träramen. Mellanmadrassen är en 21 cm tjock och vändbar 7-zons pocketmadrass som ger en tyst och följsam säng. Ovanpå detta ligger en perforerad latexmadrass som är hela nio centimeter tjock. Latex är ett utmärkt materialval som är ventlierande och passar därför utmärkt till alla som är varma om nätterna. Den väl tilltagna tjockleken ger bäddmadrassen en rejäl tyngd, vilket gör att den ligger på sin plats.

Utöver att Värmdö är en riktig kvalitetssäng med mycket god komfort så är den väldigt trevlig att titta på. Som sig bör på en exklusiv säng så har Värmdö solida champagneben i metall.

Extrabilderna visar Värmdö i ljusgrått.
 • Säng: 1 st. VÄRMDÖ 160 Premium Säng Beige (Artnr. 6M160200-T665)
 • Sänggavel: 1 st. VÄRMDÖ 160 Premium Sänggavel Beige (Artnr. 5MHT-0391-T665)
 • Levereras delvis monterad med vacuumpackad mellanmadrass för enklare transport och hantering. För ytterligare information, se bild med materialspecifikation och sängens uppbyggnad.
  Bredd: 160 cm
  Typ av säng: Dubbelsäng
  Längd: 200 cm
  Resårbotten: 28 cm
  Mellanmadrass: 21 cm
  Bäddmadrass: 9 cm
  Totalhöjd: 70 cm
  Benhöjd: 12 cm
  Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
  LÄS MER
  LÄS MINDRE
  Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
  Bäst Medium

  LEVERANSINFORMATION

  Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

  FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

  Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

  MADRASSKYDD 160x200cm
  17
  229:- Ord. pris 275:-
  Hittar du inte vad du letar efter, sök här