• Fri frakt
 • Fri retur

Logga in

TREVISO Matgrupp 8 Stolar Svart
TREVISO Matgrupp 8 Stolar Svart
TREVISO Matgrupp 8 Stolar Svart
TREVISO Matgrupp 8 Stolar Svart
TREVISO Matgrupp 8 Stolar Svart
TREVISO Matgrupp 8 Stolar Svart
TREVISO Matgrupp 8 Stolar Svart
TREVISO Matgrupp 8 Stolar Svart
TREVISO Matgrupp 8 Stolar Svart i gruppen Utemöbler / Trädgårdsbord / Matgrupper hos SoffaDirekt AB (4711-710-9-3563-8-8)
Se produktfilm

TREVISO Matgrupp 8 Stolar Svart

14995:-
space
Antal:

Köp
Åter i lager Leverans inom 2-4 veckor
 • Produktfakta
 • Specifikation
Snygg trädgårdsgrupp inklusive bord komplett med två förlängsningsklaffar så att du enkelt kan anpassa bordet efter just dina behov och med 8 positionsstolar som du kan justera lutningen på.

Treviso trädgårdsbord är en gedigen utemöbel i mycket hög kvalitet. Här kombineras materialval för att skapa ett underhållsfritt matbord, som håller i många år framöver. Med förlängsklaffarna kan du förlänga bordet på antingen den ena eller båda sidor. Vid fullängd kan man sitta upp till 10 personer vid bordet och tar du bort klaffarna kan det bli ett bord för 6 personer. Treviso är ett kvalitetesbord i träkomposit och vitlackerad aluminium. 

Trädgårdsstolen är en bekväm och praktisk så kallad positionsstol som du kan reglera i flera lägen precis så som du vill ha det. Flätad konstrotting i grå färg. Luta dig tillbaka och läs din favoritbok eller njut av en lång och trevlig middag. 
Bredd:100 cm
Längd:202/292 cm
Höjd:73 cm
Sittplatser:8 st
 • Matbord: 1 st. TREVISO Trädgårdsbord 202/292 Grå/Svart (Artnr. 4711-710)
 • Stol: 8 st. FIRENZE Positionsstol Svart (Artnr. 9-3563-8)
 • Förlängningsbart matbord som levereras tillsammans med två klaffar, där varje förlängningsklaff är 45cm lång. På så vis kan du ha bordet i totalt tre olika längder. I maximal längd får det plats mellan 8-10 personer. Tillverkat i underhållsfria material som träkomposit och aluminium. 

  Frienze positionsstol är i flätad konstrotting och stomme i aluminium. Dyna ingår ej så för bästa möjliga bekvämlighet rekommenderar vi att köpa till vår passande dyna i grå färg. Stolen är ställbar så att du kan justera ryggstödet precis så som du behagar med hjälp av fästet på sidan av stolen. 

  Vädertåliga material som kräver minimalt med underhåll. Vi rekommenderar dock att du skyddar dina utemöbler när dem inte används med ett av våra möbelöverdrag som du kan köpa till för att förlänga livslängden ytterligare.


  Bordet levereras omonterad och stolen färdigmonterad.
  LÄS MER
  LÄS MINDRE
  Alternativa färger
  Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
  Bäst Medium

  LEVERANSINFORMATION

  Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

  FRI FRAKT & FRI RETUR

  Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.