Logga in

ROSENBORG Trädgårdsbord Svart i gruppen Utemöbler / Sittmöbler / Loungemöbler hos SoffaDirekt.se (2502021)
Se produktfilm

ROSENBORG Trädgårdsbord Svart

3285:-
Antal: 
Köp
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
Rosenborg är en elegant möbelserie med kvalité som skildrar den klassiska protypen av utemöbler. Bordet är tillverkad i svartlackerad massiv mahogny som är ett starkt träslag med tyngd och lång hållbarhet. Den glansiga ytan som lacken ger gör det lätt att underhålla och hålla möbeln ren. Rosenborg tillhör en serie som finns med soffa och stolar som tillsammans bildar en riktigt härlig möbelgrupp där familjen eller kompisgänget kan samlas för trevliga och långa middagar in på småtimmarna.   
Bordet är tillverkad i svartlackerad massiv mahogny som är ett starkt träslag med tyngd och lång hållbarhet.

För extra skydd och hållbarhet rekommenderar vi att köpa till möbelskydd som du enkelt drar över möblerna för att skydda mot väder och vind när dem inte används.
Bredd:165 cm
Djup:80 cm
Höjd:75 cm
Material:Trä
Varumärke: Cinas
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här