Logga in

TREVISO Matgrupp 6 Stolar Vit
TREVISO Matgrupp 6 Stolar Vit
TREVISO Matgrupp 6 Stolar Vit
TREVISO Matgrupp 6 Stolar Vit
TREVISO Matgrupp 6 Stolar Vit
TREVISO Matgrupp 6 Stolar Vit
TREVISO Matgrupp 6 Stolar Vit
TREVISO Matgrupp 6 Stolar Vit
TREVISO Matgrupp 6 Stolar Vit i gruppen Matplats / Bord / Matbord hos SoffaDirekt AB (4711-708-1328-5-7-6)
Se produktfilm

TREVISO Matgrupp 6 Stolar Vit

9995:- / 8995:-
space
Antal:

Köp
0
  |  
Åter i lager 2-6 dagar
 • Produktfakta
 • Specifikation
Snygg trädgårdsgrupp inklusive bord komplett med två förlängsningsklaffar så att du enkelt kan anpassa bordet efter just dina behov och med 6 positionsstolar som du kan justera lutningen på.

Treviso trädgårdsbord är en gedigen utemöbel i mycket hög kvalitet. Här kombineras materialval för att skapa ett underhållsfritt matbord, som håller i många år framöver. Med förlängsklaffarna kan du förlänga bordet på antingen den ena eller båda sidor. Vid fullängd kan man sitta upp till 10 personer vid bordet och tar du bort klaffarna kan det bli ett bord för 6 personer. Treviso är ett kvalitetesbord i träkomposit och vitlackerad aluminium. 

Trädgårdsstolen är en bekväm och praktisk så kallad positionsstol som du kan reglera i flera lägen precis så som du vill ha det. Vitlackerad bas med säte i grått som tillsammans bildar en härlig kombination. Capri kan du smidigt fälla ihop vilket gör att den tar betydligt mycket mindre plats vid förvaring under vintern. Luta dig tillbaka och läs din favoritbok eller njut av en lång och trevlig middag.
Bredd:100 cm
Längd:202/292 cm
Sittplatser:6 st
 • Matbord: 1 st. TREVISO Trädgårdsbord 202/292 Grå/Vit (Artnr. 4711-708)
 • Stol: 6 st. CAPRI Trädgårdsstol Vit (Artnr. 1328-5-7)
 • Förlängningsbart matbord som levereras tillsammans med två klaffar, där varje förlängningsklaff är 45cm lång. På så vis kan du bordet i totalt tre olika längder. I maximal längd får det plats mellan 6-8 personer. Tillverkat i underhållsfria material som träkomposit och aluminium. 

  Positionsstol i vitlackerad aluminium med sits och rygg i grå textileneväv. Råkar man skrapa upp lacken kan man bättringsmåla ytan som skadats.

  Vädertåliga material som kräver minimalt med underhåll. Vi rekommenderar dock att du skyddar dina utemöbler n'r dem inte används med ett av våra möbelöverdrag som du kan köpa till för att förlänga livslängden ytterligare.


  Bordet levereras omonterad och stolen färdigmonterad.
  LÄS MER
  LÄS MINDRE
  Alternativa färger
  Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
  Bäst Medium

  LEVERANSINFORMATION

  Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

  FRI FRAKT & FRI RETUR

  Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.