• Frakt fr. 0 kr
 • Öppet köp 365 dagar

Logga in

SVANÖ Kontinentalsäng 160x200 i gruppen Sovrum / Sängar / Kontinentalsängar hos SoffaDirekt.se (SV160200SET)
Se produktfilm

SVANÖ Kontinentalsäng 160x200

9345:-
space
Antal:

Köp
0
  |  
 • Produktfakta
 • Mått & Storlek
 • Tygprover
Svanö kontinentalsäng är en otroligt lyxig och prisvärd dubbelsäng som ger dig möjligheten att själv anpassa sängen efter dina egna behov och önskemål.

Sängmodellen tillhör vårt egna varumärke Nordik Beds - ett modellutbud av sängar som finns i en bred variation, med möjligheten att anpassa sängen helt efter dig och dina egna behov. Här bygger du din egen dröm! Alla modeller har svenska fjädrar, hög materialstandard och en fantastiskt sovkomfort. Vi lämnar dessutom hela tio års garanti på ram- och fjäderbrott på alla sängar inom detta segment.

Vår kontinentalsäng Svanö är klädd i ett svart, slitstarkt tyg som är lätt att matcha in i sovrummet. Mellanmadrassen är väl tilltagen, med en extra hög pocketkärna om 20cm. Inuti madrassen finner du svenska kvalitetsfjädrar av 6-varvs pocketmodell, 230 fjädrar/m2. Svanö har fem olika komfortzoner, med varierande hårdhetsgrader för att ge dig absolut bästa möjliga tryckavlastning.

Svanö kontinentalsäng har även en mycket tjock resårbotten om hela 27cm beståendes av bonellfjädrar, 115 fjädrar/m2, med en trådtjocklek på 2,2mm. Modellen finns i två olika hårdhetsgrader - antingen som fast eller medium, vilket även går att kombinera. Välj om sängen ska vara fast/fast, fast/medium eller medium/medium, dvs. hårdheterna som ska vara på höger respektive vänster sida.

Kombinera ihop sängen och bygg den komplett genom att köpa till bäddmadrass, sänggavel och sängben. Observera att ursprungspriset endast gäller för resårbottnarna och mellanmadrass - exklusive bäddmadrass, sängben och sänggavel som köps till separat. Du gör dina val ovanför köp-knappen.

För att se de olika sänggavlarna - klicka på respektive: Svanö Sänggavel Romb, Svanö Sänggavel Ruta.

För att se de olika bäddmadrasserna - klicka på följande: Kallskum, Latex, Memoryskum.

 • Välj hårhet: 1 st. SVANÖ Kontinentalsäng Fast/Fast 160 Svart (Artnr. SV160AAFF)
 • Välj bäddmadrass: 0 st. Jag behöver ingen bäddmadrass (Artnr. 03)
 • Välj sänggavel: 0 st. Jag behöver ingen sänggavel (Artnr. 02)
 • Välj sängben: 0 st. Jag behöver inga sängben (Artnr. 01)
 • Svanö kontinentalsäng är tillverkad med svenska kvalitetsfjädrar av 6-varvs pocketmodell. Antal fjädrar är 230/m2. Svanö finns som antingen fast (2,0 mm tjock tråd) eller medium (1,8 mm tjock tråd). Hårdhetgraderna går även att kombinera. Svanö dubbelsäng har fem olika komfortzoner, med varierande hårdhetsgrader för att ge dig absolut bästa möjliga tryckavlastning. Observera att artikeln säljs i moduler, där du själv kombinerar ihop din egna säng genom att välja både ben, sänggavel och bäddmadrass.

  Fraktfri hemleverans till portdörr, tomgräns eller trottoar ingår i hela Sverige vid köp av Sandö Kontinentalsäng.
  Bredd: 160 cm
  Längd: 200 cm
  Resårbotten: 27 cm
  Mellanmadrass: 20 cm
  Bäddmadrass: 8 cm
  Benhöjd: 12/14 cm
  Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
  LÄS MER
  LÄS MINDRE
  Alternativa färger
  Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
  Bäst Medium

  LEVERANSINFORMATION

  Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

  FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

  Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

  Hittar du inte vad du letar efter, sök här