• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

Läder brun
Se produktfilm
20

STOCKHOLM Loveseat Leather Edition

5995:- / 4796:-
Antal: 
Köp
33
  |  
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
  • Tygprover
Stockholm är en trendig nyhet i vårt sortiment. En fantastikt snygg serie soffor och fåtöljer som är tillverkade efter ledorden; design behöver inte vara dyrt. Och vi lyckades! Stockholm är en otroligt väldesignad fåtölj som har allt - kvalitet, komfort och ett lågt pris. Modellen ingår i vårt designsortiment STUDIO Collection. Ett exklusivt sortiment som håller hög kvalitet och ger massor av design för pengarna. 

Detta är en specialversion i en klädsel som består av 70% naturläder och 30% toppkvalitativa polyesterfibrer som appliceras endast på det yttre lagret av tyget för att stärka egenskaperna. Vi har utvecklat en unik produkt som eliminerar negativa egenskaper hos naturligt läder och lyfter dess fördelar.

Modellen är en så kallas loveseat med extra bred sits.

Alla modeller i serien är retroinspirerade i sin formgivning med en snygg träram som omger hela undersida. En vacker detalj som ger modellen en dimension extra. Armstöden är raka och markanta med en tydlig kontrast gentemot de snedställda benen. Fåtöljen har en väl tilltagen bredd på sittplymån, vilket ger gott om plats. Komplettera gärna med en fotpall för absolut bästa sittomfort.

Stockholm är en hel serie soffor och fåtöljer som finns i ett flertal olika utföranden. Alla möbler är tillverkade i slitstarka material med en sittplymå i dubbla lager kallskum för bästa komfort. Modellen har ett underrede i mörkbetsat massivt trä. Sittkomforten är mycket god, med relativt djup sits och medelmjuk sittkomfort.
Sittplymå i kallskum - dubbla lager i 30 respektive 18kg/m2. Fåtöljen levereras monterad, med undantag för benen som du enkelt skruvar fast i de förborrade hålen. Detta är en specialversion i en klädsel som består av 70% läder och 30% textil.
Bredd: 122 cm
Sofftyp: Fåtölj
Djup: 90 cm
Benhöjd: 17 cm
Höjd: 81 cm
Sitthöjd: 45 cm
Sittdjup: 58 cm
Material: Skinn/Läder
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här