• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

Höger läder
Se produktfilm
29

STOCKHOLM Divansoffa Höger Leather Edition

13995:- / 9995:-
Antal: 
Köp
15
  |  
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
  • Tygprover
Stockholm divansoffa leather edition är en av årets succényheter. Det är svårt att inte älska den här stilfulla soffan. Stockholm är en fantastikt snygg serie soffor som är tillverkade efter ledorden; design behöver inte vara dyrt. Och vi lyckades! Stockholm är en otroligt väldesignad soffa som har allt - kvalitet, komfort och ett lågt pris. Modellen ingår i vårt designsortiment STUDIO Collection. Ett exklusivt sortiment soffor som håller hög kvalitet och ger massor av design för pengarna. 

Alla soffor i serien är retroinspirerade i sin formgivning med en snygg träram som omger hela soffans undersida. En vacker detalj som ger modellen en dimension extra. Armstöden är raka och markanta med en tydlig kontrast mot de snedställda benen. Stockholm divansoffa är en soffa i mellanstorlek med sittplats för ungefär 4 personer. Modellen har en snygg baksida, vilket ger möjlighet att "möblera mitt i rummet".

Stockholm är en hel serie soffor som finns i ett flertal olika utföranden. Alla soffor är tillverkade i slitstarka material med en sittplymå i dubbla lager kallskum för bästa komfort. Alla soffor har ett underrede i mörkbetsat massivt trä. Sittkomforten är mycket god, med relativt djup sits och medelmjuk sittkomfort. Två stycken armstödskuddar ingår.

Detta är en specialversion i en klädsel som består av 70% naturläder och 30% toppkvalitativa polyesterfibrer som appliceras endast på det yttre lagret av tyget för att stärka egenskaperna.
Vi har utvecklat en unik produkt som eliminerar negativa egenskaper hos naturligt läder och lyfter dess fördelar - och detta gör soffan oerhört prisvärd med hög slitstyrka och skinnkänsla.

Sittplymå i kallskum - dubbla lager i 30 respektive 18kg/m2. Soffan levereras delvis omonterad i två sektioner. Detta är en specialversion i en klädsel som består av 70% läder och 30% textil.
Bredd: 282 cm
Divandjup: 158 cm
Djup: 90 cm
Höjd: 81 cm
Armstödets bredd: 21 cm
Benhöjd: 17 cm
Sitthöjd: 45 cm
Sittdjup: 58 cm
Material: Skinn/Läder
Sittplatser: 3 st
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

STOCKHOLM Loveseat Leather Edition
33
3995:- Ord. pris 5995:-
STOCKHOLM Fotpall Leather Edition
39
1995:- Ord. pris 3295:-
Hittar du inte vad du letar efter, sök här