• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

SPRINGVILLE Soffa i gruppen Utemöbler / Sittmöbler / Soffor hos SoffaDirekt.se (1029)
Se produktfilm
20

SPRINGVILLE Soffa

9995:- / 7995:-
0
  |  
Beräknad leverans
vecka 9
  • Produktfakta
  • Specifikationer
Springville är soffan i en modern och tilltalande stil i populära naturmaterialet rotting! En mysig plats att spendera tid i på altanen eller uterummet. Springville finns även i fåtölj och soffbordet Westport passar perfekt om man vill ha en komplett trädgårdsgrupp.

Klädseln på dynorna är avtagbara och går att tvätta i 30 grader. Ta in kuddarna när dem inte används då tyget inte är vattenavvisande.

Då rotting är ett naturmaterial rekommender vi att skydda möblerna från regn, då detta drar ner möblens livslängd. Vi rekommenderar därför att använda möbelskydd när möblerna inte används eller att gruppen står under tak. Under vinterhalvåret bör möblerna förvaras inomhus.
Allt detta kommer att öka hållbarheten och skydda möblerna från att blekas. 

Naturrotting är ett fantastiskt och härligt naturligt material hämtat från växtriket. Rotting är snabbväxande, starkt, hållbart och ur ett miljöperspektiv idealiskt. Känslan i materialet är unik och det krävs ett gediget hantverk för att skapa fina möbler av materialet. De långa rottingvidjorna flätas runt en stomme av grövre rotting och resultatet blir levande och helt underbart.  Naturrotting trivs bäst i torra miljöer där fukt och väta hålls borta, inomhus eller till ett uterum är idealiska miljöer.

Springville soffa levereras monterad.
Bredd: 180 cm
Djup: 86 cm
Höjd: 62 cm
Sittbredd: 168 cm
Sittdjup: 85 cm
Sitthöjd: 43 cm
Sittkudde höjd: 11 cm
Benhöjd: 11 cm
Bredd armstöd: 6 cm
Höjd ryggstöd: 37 cm
Material: Rotting, Tyg/Textil
Sittplatser: 2 st
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här