• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

sammetssoffa rosa howard
Se produktfilm
20

SKAGEN 3-sits Velvet Edition Rosa

9995:- / 7996:-
Antal: 
Köp
11
  |  
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
  • Tygprover
Låt oss stolt presentera Skagen 3-sits Velvet Edition. En vacker och trendig howardsoffa i ett underbart lent sammetstyg! 

Skagen är en serie klassiska howardsoffor som finns i en mängd olika utföranden och varianter. Skagen howardsoffa kännetecknas av tidlös design och hög komfort. Men bäst av allt är nog ändå priset. Vi är nämligen helt övertygade om att du inte kan hitta en bättre soffa i samma prisklass med samma komfort och kvalitet som Skagen. 


Just detta är en elegant 3-sits i ett mjukt och lent sammetstyg. Färgen är en elegant lavendelrosa som skiftar i nyans beroende på hur ljuset faller. Skagen har detaljrika armstöd med veck, tjäderkant och svarvade ben med hjul. Sittkomforten är mycket god med en tjock och omfamnande sittkudde. Sitsen lutar svagt bakåt och möts upp av en relativt hög ryggkudde som ger ett mycket bra stöd åt kroppen. 

Skagen är en unik soffa för SoffaDirekt; designad och producerad av oss själva. Därav det fantastiska priset. Kvalitén är mycket god med sittplymåer i kallskum. Ryggkuddarna är facksydda och innehåller strimlad kallskum samt silcionpellets. Alla bärande delar i stommen är massiva.

Alla extrabilder visar modellen i kulören "sand".

Gratis tygprov finns att beställa!
Levereras monterad. Benen skruvas enkelt dit i de förborrade hålen. Kvalitén är mycket god med sittplymåer i kallskum (30kg/m2). Ryggkuddarna är facksydda och innehåller strimlad kallskum samt silcionpellets. Alla bärande delar i stommen är massiva.
Bredd: 200 cm
Djup: 92 cm
Höjd: 82 cm
Armstödets bredd: 15 cm
Sitthöjd: 49 cm
Sittdjup: 57 cm
Material: Tyg/Textil
Sittplatser: 3 st
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bättre Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

SKAGEN Fotpall Velvet Edition Rosa
30
1747:- Ord. pris 2495:-
Hittar du inte vad du letar efter, sök här