• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

SAVONA Matgrupp 6 Karmstolar
SAVONA Matgrupp 6 Karmstolar
SAVONA Matgrupp 6 Karmstolar
SAVONA Matgrupp 6 Karmstolar
SAVONA Matgrupp 6 Karmstolar
SAVONA Matgrupp 6 Karmstolar
SAVONA Matgrupp 6 Karmstolar
SAVONA Matgrupp 6 Karmstolar i gruppen Utemöbler / Trädgårdsbord / Matbord hos SoffaDirekt AB (4082-710-9-3561-8-6)
Se produktfilm

SAVONA Matgrupp 6 Karmstolar

8295:- / 6995:-
Antal: 
Köp
Åter i lager Leverans inom 2-4 veckor
  • Produktfakta
  • Specifikation
Rymlig och läcker trädgårdsgrupp inklusive 6 karmstolar. 

Bordskivans plankor är tillverkade av grå träkomposit som gör att bordet kommer att hålla sig lika fint utan en massa underhåll. Firenze karmstol är en rejäl trädgårdsstol av flätat konstrottning i svart färg med detaljer i aluminium. En stabil stol som är lätt att flytta på och som både är bekväm och stilig. 

Luta dig tillbaka och spendera härliga sommardagar ända in på småtimmarna i din trädgård eller på terassen.
Bredd:90 cm
Längd:200 cm
Höjd:74 cm
Sittplatser:6 st
Savona trädgårdsbord i svart aluminium med borsskiva i grå träkomposit. Firenze karmstol är i flätad konstrotting och stomme i aluminium. Dyna ingår ej så för bästa möjliga bekvämlighet rekommenderar vi att köpa till vår passande dyna i grå färg. 

Vädertåliga material som kräver minimalt med underhåll. Vi rekommenderar dock att du skyddar dina utemöbler när dem inte används med ett av våra möbelöverdrag som går att köpa till för att förlänga livslängden ytterligare.

Bordet levereras omonterad och stolarna färdigmonterade. 
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.