011-470 76 76 Öppet idag:  
  • FRI FRAKT & FRI RETUR
  • INGA DOLDA AVGIFTER
0
Nästa leverans går om:

Logga in

STÄNG

Bäddmadrasser

Här hittar du ett brett utbud av prisvärda bäddmadrasser. Vi har sängmadrasser i flera olika kvalitéer och komforter - så att alla kan hitta något som passar. I vårt sortiment hittar du bl.a. bäddmadrasser i latex, kallskum eller memoryskum. Handla din bäddmadrass online med fri frakt hos SoffaDirekt.

Bäddmadrass online

Hos SoffaDirekt.se kan du handla bäddmadrasser online till fantastiska priser. Trots det låga priset håller våra madrasser hög kvalitet med slitstarka tyger och gedigna materialinnehåll. Välj mellan flera olika storlekar och färger. Vi rekommenderar även att du kompletterar med ett madrassskydd och lakan för att hålla din madrass ren och fräsch länge. 

Fri frakt på madrasser

Vid köp av madrass hos oss har du fri frakt. Alla beställningar på 500 kr eller mer har fri leverans. Ofta hela vägen hem till dörren, lite beroende på din postort. Att beställa hos oss är tryggt och enkelt. Du har även öppet köp i 14 dagar om du mot all förmodan skulle ångra dig.

Vilken madrass ska jag välja?

Till Nordik Beds kan du välja mellan tre olika bäddmadrasser. Välj bland kallskum, latex eller memoryskum. En bäddmadrass i kallskum är lite enklare, men ger ett mycket bra stöd och håller formen länge. En bäddmadrass i latex andas naturligt och ger mycket bra tryckavlastning för hela kroppen. Den sista varianten i memoryskum passar alla som önskar en något fastare säng. Bäddmadrassen formar sig tydligt efter din kropp och påverkas av temperatur. Alla bäddmadrasser är svepta med fibervadd för att ge mjuka och följsamma kanter.

Svanö, Sandö eller Viksjö?

Även om namnen skiljer sig åt, så är madrasserna och sängarna i mångt och mycket identiska. För att hålla isär sortimentet och göra det mer lättöverskådligt så har vi valt tre olika namn på våra bäddmadrasser. Det som skiljer modellerna åt är tyget och dess kvalitet, därav prisskillnaden. Välj mellan ett polyestertyg, sammetstyg eller ett bomulls- och linnetyg.

Uppdatera
BM180MEAA
SVANÖ Bäddmadrass Memoryskum 180 Svart
1695 kr rek. 2795 kr
BM180LAKS65
SANDÖ Bäddmadrass Latex 180 Grå
1895 kr rek. 2995 kr
5MTM-0068
FALUN/MORA Bäddmadrass 138X197
895 kr rek. 1495 kr
BM180MEAA
SVANÖ Bäddmadrass Memoryskum 180 Svart
1695 kr rek. 2795 kr
BM180LAKS65
SANDÖ Bäddmadrass Latex 180 Grå
1895 kr rek. 2995 kr