• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

OLIVIA Matbord Vit/Mässing i gruppen Matplats / Bord / Matbord hos SoffaDirekt.se (OL-1852DT-W-M)
Se produktfilm
14

OLIVIA Matbord Vit/Mässing

4995:- / 4295:-
Antal: 
Köp
5
  |  
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
OLIVIA tillhör en elegant serie av bord och stolar i unika färgkombinationer och material som tillsammans bildar snygga grupper. Här har vi matbordet med vit marmorskiva och trumpetfot i glansig mässing. Det unika med marmorbord är att det ena bordet inte blir det andra likt då marmor är ett naturmaterial som skiftar i nyans och mönster. 

Skötselråd: Marmor är ett poröst material som är känsligt för spill. Man ska alltid torka upp allt man spiller på marmorn omgående. Vid skötsel av marmor ska man tänka på att marmorn är känslig mot syror. Därför ska man aldrig använda sura rengöringsmedel. Medel för avlägsnande av kalkbeläggningar, som exempelvis toalettrengöringsmedel är skadliga och orsakar frätskador. Andra sura vätskor som vin, ättika, vinäger, fruktjuice,kolsyra, kaffe etc är också skadliga. Använd rengöringsprodukter avsedda för stenar. 
För daglig rengöring använd en disktrasa som fuktas med vatten och använd underlägg till alla glas.
Grå marmorskiva med underrede i MDF på metallstomme i glansig mässing. Bordet polerat men inte impregnerat. Då marmor är ett naturmaterial kan varje bord variera i färg och mönster. Bordets vikt: 97 kg. Bordet levereras omonterad.


Diameter:58 cm, 120 cm
Vikt:97 kg
Höjd:74 cm
Material:Marmor, Metall
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

OLIVIA Matgrupp Vit/Mässing/Grön
20
8495:- Ord. pris 10571:-
OLIVIA Matgrupp Vit/Mässing/Grå
20
8495:- Ord. pris 10571:-
OLIVIA Matgrupp Vit/Mässing/Rosa
20
8495:- Ord. pris 10571:-
OLIVIA Stol Velvet Rosa/Mässing
29
995:- Ord. pris 1395:-
OLIVIA Stol Velvet Grön/Mässing
29
995:- Ord. pris 1395:-
OLIVIA Stol Velvet Grå/Mässing
29
995:- Ord. pris 1395:-
Hittar du inte vad du letar efter, sök här