• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

OLIVIA Matbord 120 Terazzo/Mässing i gruppen Matplats / Bord / Matbord hos SoffaDirekt.se (2111)
Se produktfilm
36

OLIVIA Matbord 120 Terazzo/Mässing

6995:- / 4495:-
Antal: 
Köp
36
  |  
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
OLIVIA tillhör en elegant serie av bord och stolar i unika färgkombinationer och material som tillsammans bildar snygga grupper. Här har vi matbordet med vit terazzoskiva och svart trumpetfot. Terazzo är en teknik som innebär att man skapar vackra mönster med hjälp av krossad marmor och betong. När man gjutit terazzoskivan slipas den ner så att ballasten innuti skapar vackra och helt unika mosaikmönster.

Skötselråd: Marmor är ett poröst material som är känsligt för spill. Man ska alltid torka upp allt man spiller på marmorn omgående. Vid skötsel av marmor ska man tänka på att marmorn är känslig mot syror. Därför ska man aldrig använda sura rengöringsmedel. Medel för avlägsnande av kalkbeläggningar, som exempelvis toalettrengöringsmedel är skadliga och orsakar frätskador. Andra sura vätskor som vin, ättika, vinäger, fruktjuice,kolsyra, kaffe etc är också skadliga. Använd rengöringsprodukter avsedda för stenar. 
För daglig rengöring använd en disktrasa som fuktas med vatten och använd underlägg till alla glas. 

Bordsskivan är av terazzo med en tjocklek på ca 1,7  ca 1,7 cm med ett förstärkt underrede i MDF på ca 1,5 cm. Metallstomme i svart färg. Bordet är polerat men inte impregnerat. Bordet väger 103,5 kg och levereras omonterad. 

Diameter: 120 cm, 58 cm
Diameter fot: 64 cm
Tjocklek: 1,7 cm
Vikt: 103 kg
Höjd: 74 cm
Material: Betong, Marmor, Metall
LÄS MER
LÄS MINDRE
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

OLIVIA Stol Velvet Grå/Mässing
36
895:- Ord. pris 1395:-
OLIVIA Stol Velvet Rosa/Mässing
36
895:- Ord. pris 1395:-
OLIVIA Stol Velvet Grön/Mässing
36
895:- Ord. pris 1395:-
Hittar du inte vad du letar efter, sök här