Logga in

Mörkgrå divansoffa
Se produktfilm

LINDÖ U-soffa Höger Mörkgrå

8995:-
Antal: 
Köp
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
  • Tygprover
Ny version av vår populära Lindö! 

Lindö är en lättmatchad soffa med alla goda egenskaper en modern soffa kan tänkas behöva. Hög kvalitet, god komfort och ett slitstark tyg. Modellen är designad för den stora familjen som älskar att krypa upp i soffan och mysa. Detta är mellanstorleken i serien med både öppet avslut och divan. Däremellan finns två rejäla sittplatser, vilket ger plats för ett normalstort soffbord. 

Sittkomforten i Lindö är medelmjuk med ett normalt sittdjup och några centimeter högre ryggkudde för ett bra stöd till axelpartiet. Komplettera gärna Lindö med ett eller flera nackstöd för optimal komfort. Divan/öppet avslut har en bakåtlutande uppbyggnad för att ge bästa möjliga liggkomfort när det stundar långa filmkvällar.

Soffan finns i ljusgrått, beige och mörkgrått. Modellen levereras omonterad så att du enkelt kan transportera soffan till önskad plats. Extrabilderna visar soffan i ljusgrått.
Levereras omonterad. Sittkudde i 35kg/kallskum. Fackindelad ryggkudde. Tyg med mycket hög slitstyrka.
Bredd:315 cm
Djup öppet avslut:215 cm
Divandjup:155 cm
Djup:96 cm
Höjd:85 cm
Armstödets bredd:26 cm
Bredd mellan divaner:130 cm
Sitthöjd:43 cm
Sittdjup:55 cm
Material:Tyg/Textil
Sittplatser:5 st
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
LINDÖ U-soffa Höger Ljusgrå
8995:- rek. 12995:-
LINDÖ U-soffa Höger Beige
8995:- rek. 12995:-
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bättre Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här