• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger
LINDÖ 3 U-Soffa Höger i gruppen Vardagsrum / Soffor / Divansoffor hos SoffaDirekt AB (D3A101TA4r)
Se produktfilm

LINDÖ 3 U-Soffa Höger

Färg: 
Antal: 
0
  |  
  • Produktfakta
  • Specifikation
Här är en av våra absoluta storsäljare. Och det är lätt att förstår varför - Lindö 3 u-soffa är den perfekta familjesoffan som är omtyckt av alla.

Lindö är designad i typisk skandinavisk stil med raka linjer och stilren formgivning. Detta är en mellanstor soffa med plats för hela familjen eller kompisgänget. Sittkomforten är mycket god med tjocka sittdynor och en svagt bakåtlutande sits, vilket ger en mycket behaglig sittposition. Divanen är något högre i fotänden, vilket gör att du sitter/ligger mycket skönt med en hög fotposition.

Vår modellserie Lindö är en familj soffor som har tagits fram efter våra kunders önskemål och behov. Sittkomforten är vad vi svenskar skulle kalla för lagom och kvaliteten är mycket hög i förhållande till prisbilden. Materialvalen är gjorda med omsorg för att soffan ska behålla både komfort och utseende i många år framöver.

Oavsett om det är fredagsmys eller fest med vänner och familj så är detta en soffa som täcker alla behov. Med både divan och öppet avslut så finns det en favoritplats åt alla. Soffan levereras med dessutom fem års garanti så att du kan vara trygg i ditt köp.

Välj mellan flera olika tyg- och färgval. Komplettera gärna med nackstöd för att förhöja sittkomforten ytterligare. Ett tips är att köpa till Mega Fotpall som extra sittplats. En fotpall med praktiskt förvaringutrymme som går att skjuta intill för att göra Lindö 3 till en "bäddsoffa". Extrabilderna visar soffan i kulören Ylva Ljusgrå. En av bilderna visar även modellen i Anna Svart.

Bredd:330 cm
Djup öppet avslut:215 cm
Divandjup:155 cm
Djup:95 cm
Benhöjd:5 cm
Höjd:85 cm
Armstödets bredd:24 cm
Bredd mellan divaner:140 cm
Sitthöjd:45 cm
Sittdjup:60 cm
Material:Tyg/Textil
Sittplatser:6 st
Är soffan höger- eller vänsterställd?

Titta på soffan framifrån sett. Är den stora divanen/öppna avslutet på höger sida så är soffan högerställd, och tvärtom för vänster. På de extrabilder som visas kan soffan vara spegelvänd - så kontrollera alltid ditt val.

Sittplymåerna är fyllda med 35 kg kallskum och är 16 cm tjocka, vilket ger god komfort och lång livslängd. Ryggplymåerna är naturligtvis facksydda och fyllda med en blandning av fiber och polysticks. Avtagbar klädsel, både på sitt- och ryggdyna. Ej maskintvätt - kemtvätt rekommenderas. Våra soffor levereras delvis omonterade så att de ska vara enkelt att bära in dem. Kostnadsfri transport fram till tomtgräns/trottoar ingår när du köper denna soffa. Denna modell levereras i två kolli.

Soffan tillhör vår vår familj LINDÖ - för att se alla soffor i serien - klicka här.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bättre Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.