• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

LINDÖ 25-sits Soffa
LINDÖ 25-sits Soffa
LINDÖ 25-sits Soffa
LINDÖ 25-sits Soffa
LINDÖ 25-sits Soffa
LINDÖ 25-sits Soffa
LINDÖ 25-sits Soffa i gruppen Vardagsrum / Soffor / 2-4 Sitssoffor hos SoffaDirekt AB (25101TA4r)
Se produktfilm

LINDÖ 25-sits Soffa

Färg: 
Antal: 
0
  |  
  • Produktfakta
  • Specifikation

Lindö 2,5-sitssoffa är en snygg, stilren och lättplacerad soffa i behändig storlek. De breda sittkuddarna skapar gott om utrymme för 3-4 personer. Om du har en begränsad yta att möblera på, men ändå vill ha en soffa som uppfyller dina behov för komfort, stil och deisgn så är detta ett utmärkt alternativ.

Vår modellserie Lindö är en familj soffor som har tagits fram efter våra kunders önskemål och behov. Sittkomforten är vad vi svenskar skulle kalla för lagom och kvaliteten är mycket hög i förhållande till prisbilden. Materialvalen är gjorda med omsorg för att soffan ska behålla både komfort och utseende i många år framöver.

Välj mellan flera olika tyg- och färgval. Komplettera gärna med nackstöd för att förhöja sittkomforten ytterligare. Extrabilderna visar Lindö 2,5-sits i tyget Ylva Brun.

Bredd:230 cm
Djup:95 cm
Höjd:85 cm
Armstödets bredd:24 cm
Sitthöjd:45 cm
Sittdjup:60 cm
Material:Tyg/Textil
Sittplatser:3 st

Specifikation

Lindö 2,5-sits är stor som en 3-sitssoffa, men med endast två stycken breda sitt- och ryggplymåer. Sittplymåerna är fyllda med 35 kg kallskum och är 16 cm tjocka, vilket ger god komfort och lång livslängd. Ryggplymåerna är naturligtvis facksydda och fyllda med en blandning av fiber och polysticks. Avtagbar klädsel, både på sitt- och ryggdyna. Ej maskintvätt - kemtvätt rekommenderas.

Våra soffor levereras delvis omonterade så att de ska vara enkelt att bära in dem. Kostnadsfri transport fram till tomtgräns/trottoar ingår när du köper denna soffa.

Soffan tillhör vår vår familjö LINDÖ - för att se alla soffor i serien - klicka här.

LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bättre Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.