• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

LINDÖ 2 Divansoffa Höger
LINDÖ 2 Divansoffa Höger
LINDÖ 2 Divansoffa Höger
LINDÖ 2 Divansoffa Höger
LINDÖ 2 Divansoffa Höger
LINDÖ 2 Divansoffa Höger
LINDÖ 2 Divansoffa Höger i gruppen Vardagsrum / Soffor / Divansoffor hos SoffaDirekt AB (2A101TA4r)
Se produktfilm

LINDÖ 2 Divansoffa Höger

Färg: 
Antal: 
0
  |  
  • Produktfakta
  • Specifikation

Lindö 2 är en mycket omtyckt soffa med öppet avslut som får plats i de flesta vardagsrum. Sitt eller ligg riktigt skönt i denna inbjudande divansoffa som trots sitt låga pris håller en mycket hög kvalitet.

Utan att kompromissa på komfort, sittplatser och kvalitet är detta en mycket prisvärd divansoffa som har en praktisk form för dig som vill möblera smart. Placera soffan precis som en klassisk hörnsoffa så får du en luftig och öppen känsla i vardagsrummet.

Vår modellserie Lindö är en familj soffor som har tagits fram efter våra kunders önskemål och behov. Sittkomforten är vad vi svenskar skulle kalla för lagom och kvaliteten är mycket hög i förhållande till prisbilden. Materialvalen är gjorda med omsorg för att soffan ska behålla både komfort och utseende i många år framöver.

Soffan levereras med fem års garanti så att du kan vara trygg i ditt köp.

Välj mellan flera olika tyg- och färgval. Komplettera med nackstöd för att förhöja sittkomforten ytterligare.

Bredd:250 cm
Djup öppet avslut:210 cm
Djup:95 cm
Benhöjd:5 cm
Höjd:85 cm
Armstödets bredd:24 cm
Sitthöjd:45 cm
Sittdjup:60 cm
Material:Tyg/Textil
Sittplatser:5 st

Specifikation

Är soffan höger- eller vänsterställd?

Titta på soffan framifrån sett. Är den stora divanen/öppna avslutet på höger sida så är soffan högerställd, och tvärtom för vänster. På de extrabilder som visas kan soffan vara spegelvänd - så kontrollera alltid ditt val.

Sittplymåerna är fyllda med 35 kg kallskum och är 16 cm tjocka, vilket ger god komfort och lång livslängd. Ryggplymåerna är naturligtvis facksydda och fyllda med en blandning av fiber och polysticks. Avtagbar klädsel, både på sitt- och ryggdyna. Ej maskintvätt - kemtvätt rekommenderas.

Våra soffor levereras delvis omonterade så att de ska vara enkelt att bära in dem. Kostnadsfri transport fram till tomtgräns/trottoar ingår när du köper denna soffa. Denna modell levereras i två kolli.

Soffan tillhör vår vår familjö LINDÖ - för att se alla soffor i serien - klicka här.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bättre Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.