• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

LINDÖ 11 Divansoffa Höger i gruppen Vardagsrum / Soffor / Divansoffor hos SoffaDirekt.se (25A101TA4r)
Se produktfilm

LINDÖ 11 Divansoffa Höger

Färg: 
Antal: 
0
  |  
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
  • Tygprover

Lindö 11 är en snygg, stilren och bekväm soffa i hög kvalitet. Detta är en stor divansoffa, med två extra breda sittplymåer och ett öppet avslut/divan. En schysst designstil som ger ett maffigt intryck i vardgsrummet.

Vår modellserie Lindö är en familj soffor som har tagits fram efter våra kunders önskemål och behov. Sittkomforten är vad vi svenskar skulle kalla för lagom och kvaliteten är mycket hög i förhållande till prisbilden. Materialvalen är gjorda med omsorg för att soffan ska behålla både komfort och utseende i många år framöver.

Soffan levereras med fem års garanti så att du kan vara trygg i ditt köp. Extrabilderna visar Lindö 11 Divansoffa i tyget Ylva Brun. Komplettera gärna soffan med nackstöd och fotpall för att förhöja sittkomforten ytterligare.

Är soffan höger- eller vänsterställd?

Titta på soffan framifrån sett. Är den stora divanen/öppna avslutet på höger sida så är soffan högerställd, och tvärtom för vänster. På de extrabilder som visas kan soffan vara spegelvänd - så kontrollera alltid ditt val.

Sittplymåerna är fyllda med 35 kg kallskum och är 16 cm tjocka, vilket ger god komfort och lång livslängd. Ryggplymåerna är naturligtvis facksydda och fyllda med en blandning av fiber och polysticks. Avtagbar klädsel, både på sitt- och ryggdyna. Ej maskintvätt - kemtvätt rekommenderas. Våra soffor levereras delvis omonterade så att de ska vara enkelt att bära in dem. Kostnadsfri transport fram till tomtgräns/trottoar ingår när du köper denna soffa. Denna modell levereras i ett kolli.

Soffan tillhör vår vår familj LINDÖ - för att se alla soffor i serien - klicka här.
Bredd: 300 cm
Djup öppet avslut: 210 cm
Djup: 95 cm
Benhöjd: 5 cm
Höjd: 85 cm
Armstödets bredd: 24 cm
Sitthöjd: 45 cm
Sittdjup: 60 cm
Material: Tyg/Textil
Sittplatser: 6 st
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bättre Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här