• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger
LINDÖ 10 Divansoffa Höger i gruppen Vardagsrum / Soffor / Divansoffor hos SoffaDirekt AB (D4A101TA4r)
Se produktfilm

LINDÖ 10 Divansoffa Höger

Färg: 
Antal: 
0
  |  
  • Produktfakta
  • Specifikation
En av våra riktiga storsäljare! Lindö 10 är en väldigt uppskattad soffa, och vi förstår våra kunder - här finns det en bekväm sittplats åt alla i familjen, släkten eller kompisgänget. Modellen är en av de största sofforna i vårt sortiment och med en prislapp som är väldigt tilltalande. Massor av komfort och och sittplatser för pengarna. Med både divan och öppet avslut är Lindö 10 den perfekta soffan för långa filmkvällar.

I klassisk skandinavisk stil med raka linjer och enkla men snygga detaljer är Lindö 10 väldigt lättplacerad i mer eller mindre alla hem med mycket utrymme. Vår modellserie Lindö är en familj soffor som har tagits fram efter våra kunders önskemål och behov. Sittkomforten är vad vi svenskar skulle kalla för lagom och kvaliteten är mycket hög i förhållande till prisbilden. Materialvalen är gjorda med omsorg för att soffan ska behålla både komfort och utseende i många år framöver. Här kompromissar vi varken med kvalitet eller komfort.

Oavsett om det är fredagsmys eller fest med vänner och familj så är detta en soffa som täcker alla behov. Soffan levereras med fem års garanti så att du kan vara trygg i ditt köp. Välj mellan flera olika tyg- och färgval. Komplettera med nackstöd för att förhöja sittkomforten ytterligare. Extrabilderna visar Lindö 10 i färgen Ylva Ljusgrå.

Bredd:380 cm
Djup öppet avslut:215 cm
Divandjup:155 cm
Djup:95 cm
Benhöjd:5 cm
Höjd:85 cm
Armstödets bredd:24 cm
Bredd mellan divaner:192 cm
Sitthöjd:45 cm
Sittdjup:60 cm
Material:Tyg/Textil
Sittplatser:7 st
Är soffan höger- eller vänsterställd?

Titta på soffan framifrån sett. Är den stora divanen/öppna avslutet på höger sida så är soffan högerställd, och tvärtom för vänster. På de extrabilder som visas kan soffan vara spegelvänd - så kontrollera alltid ditt val.

Sittplymåerna är fyllda med 35 kg kallskum och är 16 cm tjocka, vilket ger god komfort och lång livslängd. Ryggplymåerna är naturligtvis facksydda och fyllda med en blandning av fiber och polysticks. Avtagbar klädsel, både på sitt- och ryggdyna. Ej maskintvätt - kemtvätt rekommenderas. Våra soffor levereras delvis omonterade så att de ska vara enkelt att bära in dem. Kostnadsfri transport fram till tomtgräns/trottoar ingår när du köper denna soffa. Denna modell levereras i tre kolli.

Soffan tillhör vår vår familj LINDÖ - för att se alla soffor i serien - klicka här.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bättre Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.