• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

LIDINGÖ 3-sits Tove Grå
LIDINGÖ 3-sits Tove Grå i gruppen Vardagsrum / Soffor / 2-4 Sitssoffor hos SoffaDirekt AB (LI3SIN94)
Se produktfilm

LIDINGÖ 3-sits Tove Grå

7995:- / 6995:-
Antal: 
Köp
Åter i lager Leverans inom 4-6 veckor
  • Produktfakta
  • Specifikation
Vi är stolta över att presentera en makalöst prisvärd designsoffa signerad SoffaDirekt. Modellen heter Lidingö och är inte bara en snygg, stilren och exklusiv soffa. Den är dessutom otroligt bekväm. Ett riktigt fyndläge med andra ord!

Lidingö 3-sits är en lättplacerad soffa med många noggrant avvägda detaljer. Modellen har en låg sockel för att ge ett nätt intryck som matchar de smala armstöden. Underredet är i massiv ek med ben som smalnar av mot golvet. Den hela sittplymån ger ett enhetligt och stilrent intryck, som vackert bryts av med två små ryggkuddar.

Den här varianten av Lidingö är klädd i det populära tyget Tove som har mycket goda egenskaper, med hög slitstyrka och lättmatchade nyanser. Sittplymån är tillverkad i högresistent kallskum om 30kg/m2. Ryggkudde i finskuren kallskum för förhöjd komfort. Sittdjupet i Lidingö är några centimeter mer än standard, men kan enkelt justeras med medföljande dekorationskuddar. 


Modellen tillhör vårt premium-sortiment Studio Collection. Ett sortiment framtaget med ledorden; design behöver inte vara dyrt. Lidingö är inget undantag. Här får du en exklusiv soffa till ett pris som är en tredjedel marknadspriset. Produktfilmen visar Lidingö i en annan tygkvalitet.
Bredd:201 cm
Djup:93 cm
Benhöjd:18,5 cm
Höjd:84 cm
Armstödets bredd:12 cm
Sitthöjd:45 cm
Sittdjup:60 cm
Material:Tyg/Textil
Sittplatser:3 st
3-sits soffa i polyetsertyg. Ben och sockel i massiv ek. Sittkudde i högresistent (kallksum 30kg/m2). Ryggkudde i finskuren kallskum. Lidingö 3-sits levereras monterad.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bättre Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.