• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

LEXI Viskosmatta 160x230 Beige i gruppen Mattor & Textil / Mattor / Viskosmattor hos SoffaDirekt.se (2186)
Se produktfilm

LEXI Viskosmatta 160x230 Beige

3995:-
Antal: 
Köp
3
  |  
  • Produktfakta
  • Specifikationer
Lexi viskosmatta är en mjuk och vacker matta med fin lyster som beroende på hur ljuset faller, skiftar i färg. Lexi är handvävd av återvunnen viskos och är av gedigen kvalité. Det medför att varje matta är unik i sitt egna slag och kan därför variera i storlek med +- 5%.

Att inreda med mattor är ett bra sätt att förnya hemmet och skapa en ombonad känsla, samt att rama in rummet. Mattans mjuka och sköna lugg är perfekt att vila fötterna på vid soffan och är riktigt härlig att mötas av när man kliver ur sängen på morgonen. 

När en Viskosmatta vävs så blir många fibrer kvar i mattan som gör att det kan ludda. Detta är fullt normalt och försvinner med tiden. Dammsug eller dra en lätt fuktad trasa över ytan för att samla ihop luddet. Efter några veckors användande kommer detta att avta. Vi rekommenderar att inte låta mattan dagligen stå i direkt solljus då färgen kan blekna.

Skötselråd: Dammsuga mattan försiktigt och regelbundet, undvik borstmunstycket. Blöt inte ner mattan med olika vätskor och medel men om det spills på mattan torka omedelbart med en ofärgad trasa eller pappersservett. Om lösa trådar dyker upp, dra ej bort dessa utan klipp bort med sax.
Undvik vassa föremål ståendes på mattan, vid tyngre möbler rekommenderar vi skydd så som plastbrickor etc för att unvika permanenta märken i mattan.
Håll mattan med avstånd från öppna spisar och varma ytor. 

Lexi finns i flera färger och storlekar.
Bredd: 160 cm
Längd: 230 cm
Tjocklek: 1 cm
Material: Viskos
LÄS MER
LÄS MINDRE
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här