• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

LAHOLM Fåtölj Tove Sten
LAHOLM Fåtölj Tove Sten
LAHOLM Fåtölj Tove Sten
LAHOLM Fåtölj Tove Sten
LAHOLM Fåtölj Tove Sten
LAHOLM Fåtölj Tove Sten i gruppen Vardagsrum / Fåtöljer hos SoffaDirekt AB (LA1IN90)
Se produktfilm

LAHOLM Fåtölj Tove Sten

3895:- / 3506:-
Antal: 
Köp
1
  |  
Åter i lager 2-6 dagar
  • Produktfakta
  • Specifikation
Laholm Fåtölj tillhör vårt exklusiva produktsegment STUDIO Collection. Ett sortiment möbler som är tillverkade efter ledorden; design behöver inte vara dyrt. Och Laholm är inget undantag - detta är en otroligt snygg fåtölj med hög designkänsla. Laholm är en extra bred fåtölj med retroinspirerad formgivning. Karaktäristiskt för modellen är sömnaden på den tunna sittplymån och att modellen har en stoppad rygg istället för traditionella ryggkuddar.

Sittkomforten i Laholm är medelmjuk med lite djupare sits än standard. Ryggstödet är lågt, vilket ger ett luftigt intryck i vardagsrummet. Laholm är en serie soffor och fåtöljer som finns i en mängd olika utföranden och färgalternativ. Serien håller hög kvalitet med stort fokus på detaljer, såsom utsvängda ben, sömnad på sittplymå och ett lågt ryggstöd. Laholm är en sandwichkonstruktion i sitsen, vilket innebär att stoppningen är uppbyggd i olika lager för bästa sittkomfort.

Laholm är en otroligt prisvärd fåtölj som ger dig massor av design, kvalitet och komfort för pengarna. Möblerna har en snygg baskida, vilket ger dig förutsättingarna att möblera öppet i rummet med en synlig rygg.

Bredd:100 cm
Djup:90 cm
Benhöjd:15 cm
Höjd:75 cm
Sitthöjd:43 cm
Sittdjup:60 cm
Material:Tyg/Textil
Laholm fåtölj finns i ett flertal olika färger. Den här varianten är klädd i ett tyg som heter Tove Sten (29.000 martindale). Sittplymå i kallskum - dubbla lager i 30 respektive 18kg/m2. Modellen har en sittkudde med synlig sömnad som sitter på plats med hjälp av kardborreband. Fåtöljen levereras monterad med undantag för benen som du enkelt skruvar fäst i de förborrade hålen.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Fast

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.