• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

FUJI Soffa Bambu  i gruppen Utemöbler / Sittmöbler / Soffor hos SoffaDirekt.se (1044618)
Se produktfilm

FUJI Soffa Bambu

3295:-
-1
  |  
  • Produktfakta
  • Specifikationer
Fuji är vår härliga möbelserie i naturmaterialet bambu som är framtagen för flertal olika användningsområden, för både inom- och utomhusbruk. Bambu är ett naturmaterial som är snabbväxande och som inte kräver några bekämpningsmedel för att odla vilket ger en bättre påverkan på miljön.

Trenderna går mer och mer åt  det naturliga och de mer miljövänligare alternativen. Bambu klarar sig utomhus men vi rekommenderar att använda möbelskydd när dem inte används för att förlänga möbelns livslängd genom att skydda mot sol, regn och vind. Då bambu är ett naturmaterial kan varje produkt skilja sig ifrån varrandra både i form och färg, vilket gör varje möbel unik!

Fuji soffa är en vacker möbel att placera i din trädgård, på altanen eller på balkongen. Soffan tillsammans med fåtöljen och soffbordet i fem delar ger en exotisk och naturnära look. Se till att ta in dynan när den inte används då dynan inte är vattentålig. Dynan är i en benvit jordnära färg.

Bambumöbler ska torkas av med en lätt fuktig trasa och eventuellt med ett milt rengöringsmedel. Se till att möblerna är torra, så torka gärna torrt efteråt med en torr trasa. Förvara bambumöblerna i skyddat läge med god ventilation, annars finns risk för mögel. Står möblerna utomhus blir möblerna gråa i tonen.

Klädseln av 100% återvunnen bomull är avtagbar och går att maskintvätta i 30 grader. Sittplymån är av kallskum.

Bredd: 181 cm
Djup: 70 cm
Höjd: 80 cm
Sittdjup: 67 cm
Sitthöjd: 42 cm
Material: Bambu, Tyg/Textil
Sittplatser: 3 st
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här