• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

DJURSHOLM 4-sits Velvet Rosa
DJURSHOLM 4-sits Velvet Rosa
DJURSHOLM 4-sits Velvet Rosa
DJURSHOLM 4-sits Velvet Rosa
DJURSHOLM 4-sits Velvet Rosa
DJURSHOLM 4-sits Velvet Rosa
DJURSHOLM 4-sits Velvet Rosa
Rosa sammet
Se produktfilm
42

DJURSHOLM 4-sits Velvet Rosa

12995:- / 7495:-
Antal: 
Köp
18
  |  
Shoppa idag, betala först i februari.

  • Produktfakta
  • Specifikation
  • Tygprover
Låt oss stolt presentera Djursholm 4-sits Velvet Edition! En vacker, modern och bekväm soffa med absolut högsta design- och trendfaktor.

Djursholm är en unik soffmodell för SoffaDirekt med fantastiska produktegenskaper. Vi har valt att inte kompromissa på varken kvalitet, komfort eller materialval. Samtliga komponenter håller mycket hög standard, utan att soffan ska behöva kosta en förmögenhet. Vi tror på privärd design. Och Djursholm kanske är kanske det bästa exemplet - här får du bästa möjliga soffa i förhållande till prislapp.

Komforten i Djursholm 4-sits är mycket god med en medelmjuk sittkomfort och djup sits. Armstöden är slimmade, vilket ger en stor och stilren soffa med många sittplatser, utan att den känns klumpig. De utsvängda och smala benen framhäver enkelheten och ger soffan en exklusiv känsla.

Vi har valt ett underbart lent sammetstyg med vacker lyster. Slitstyrkan är på högsta nivå med >100.000 martindale, vattenresistent yta, högsta ljus- och pillingegenskaper - och vikten ligger på hela 330g/kvm. Kort och gott så kan vi inte annat än att rekommendera Djursholm till alla som söker en prisvärd lyxsoffa!

Notera att extrabilderna visar DJURSHOLM i ljusgrå nyans.
Sammetstyget varierar i färg och lyster beroende på hur ljuset faller. Levereras delvis monterad i två sektioner. Tyg i 100% polyester med avtagbara sitt- och ryggfodral. Kemtvätt rekommenderas. Sittplymå i 35 kg/m2 kallskum med vaddering för bästa komfort. Ryggkudde i riven kallskum och vaddering. Svarta träben. Extrabilderna visar soffan i ljusgrått.
Bredd:276 cm
Djup:92 cm
Höjd:85 cm
Sitthöjd:43 cm
Sittdjup:59 cm
Material:Tyg/Textil
Sittplatser:4 st
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här