• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

Borgolm 160
Se produktfilm
23

BORGHOLM Sängpaket 160

12995:- / 9995:-
Antal: 
Köp
2
  |  
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
  • Tygprover
Ett riktigt supererbjudande!

Borgholm säljs i ett komplett sängpaket som är fantastiskt prisvärt. I erbjudandet ingår Borgholm 160-säng, sänggavel, bäddmadrass och svarvade sängben i metall.

Borgholm är en snygg och bekväm säng med mycket goda egenskaper. Det dubbelfjädrande resårsystemet ger sängen en god följsamhet, vilket ger alla förutsättningar för en god nattsömn. Den övre resårkärnan innehåller pocketfjädrar som ger ett individuellt tryckavlastande stöd till hela kroppen. Komforten i Borgholm Kontinentalsäng är mediumfast, vilket passar de flesta som ligger i viktspannet 50-110kg och föredrar en relativt fast säng. Generellt så upplevs sängen mjukare desto mer man väger.

Sängen är klädd i ett svartgrått tyg med hög slitstyrka. Den tjocka sänggaveln med diskreta knappar ger sovrummet en exklusiv känsla. De helgjutna sängbenen i metall signalerar modern lyx. Med andra ord så är Borgholm en otroligt prisvärd säng som kommer att skänka en god nattsömn i många år framöver.
Hårdhetsgrad: Medium/fast (något fastare än medium)
Viktspann: 50-110 kg
Stomme: Massiv gran - fingerskarvad, limmad och spikad konstruktion
Resårbotten: Bonellresårkärna med 2,2mm tjock tråd, 155 fjädrar/m2, inbäddad i en ram av fast polyeter.
Mellanmadrass: Pocketresårkärna med 1,9mm tjock tråd, 230 fjädrar/m2. Vändbar, med en förstärkt ram av fast polyeter.
Bäddmadrass: 80mm tjock, varav 40mm softskum och 400g softvadd.
Tyg: Svart- och gråmelerat med en slitstyrka på 30.000 martindale.

Sängen levereras omonterad för enklare transport och hantering.
Bredd:160 cm
Typ av säng:Dubbelsäng
Längd:200 cm
Resårbotten:23 cm
Mellanmadrass:18 cm
Bäddmadrass:8 cm
Totalhöjd:61 cm
Benhöjd:12 cm
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bättre Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här