• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

BJÖRKÖ Divansoffa Vänster
BJÖRKÖ Divansoffa Vänster
BJÖRKÖ Divansoffa Vänster
BJÖRKÖ Divansoffa Vänster
BJÖRKÖ Divansoffa Vänster
BJÖRKÖ Divansoffa Vänster
BJÖRKÖ Divansoffa Vänster
BJÖRKÖ Divansoffa Vänster
BJÖRKÖ Divansoffa Vänster
BJÖRKÖ Divansoffa Vänster
BJÖRKÖ Divansoffa Vänster i gruppen Vardagsrum / Soffor / Divansoffor hos SoffaDirekt AB (A25113SA02r)
Se produktfilm

BJÖRKÖ Divansoffa Vänster

Färg: 
Antal: 
0
  |  
Åter i lager
  • Produktfakta
  • Specifikation
Björkö Divansoffa är en mellanstor soffa perfekt för alla som vill möblera smart efter ett hörn och samtidigt ha alla fördelar som en divansoffa har. Vi tycker att det ska vara skönt att både sitta, ligga och krypa upp i soffan - här finns det gott om plats för det.

Soffan tillhör serien Björkö som är en serie snyggt designade soffor med runda former som gör soffan både mysig och inbjudande. Modellen kännetecknas av sin höga kvalitet med tjocka skurna sittdynor. Om du söker en soffa med gedigen känsla och riktigt hög komfort så kan vi varmt rekommendera Björkö.

Alla soffor i serien har ben med ett metallskal vilket ger soffan en exklusiv och stilren look. Björkö är i grunden samma modell som Öckerö - med ryggkuddarna som enda skillnad. Vi har valt att klä modellen i ett tyg som heter Sara - ett något grövre och slitstarkt tyg som finns i en mängd färger.

Den här soffan levereras med fem års garanti så att du kan vara trygg i ditt köp. Glöm inte att komplettera med nackstöd för att förhöja sittkomforten ytterligare.

Bredd:305 cm
Djup öppet avslut:215 cm
Djup:94 cm
Benhöjd:5 cm
Höjd:85 cm
Armstödets bredd:30 cm
Sitthöjd:46 cm
Sittdjup:58 cm
Material:Tyg/Textil
Sittplatser:6 st
Är soffan höger- eller vänsterställd?

Titta på soffan framifrån sett. Är den stora divanen/öppna avslutet på höger sida så är soffan högerställd, och tvärtom för vänster. På de extrabilder som visas kan soffan vara spegelvänd - så kontrollera alltid ditt val.

Sittplymåerna är extra tjocka, hela 22cm, och tillverkade i 35kg kallskum, med en mjukare topp upptill på 30kg kallskum.  Facksydda ryggplymåer fyllda med siliconfiber och pollystics, vilket ger en härlig känsla att luta sig emot. Avtagbar klädsel, både på sitt- och ryggdyna. Ej maskintvätt - kemtvätt rekommenderas.

Soffan tillhör vår vår familjö BJÖRKÖ - för att se alla soffor i serien - klicka här.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.