• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

BÅSTAD Fotpall Stella Korall
BÅSTAD Fotpall Stella Korall
BÅSTAD Fotpall Stella Korall
BÅSTAD Fotpall Stella Korall
BÅSTAD Fotpall Stella Korall i gruppen Vardagsrum / Soffor / Fotpallar hos SoffaDirekt AB (BAFSON75)
Se produktfilm

BÅSTAD Fotpall Stella Korall

2195:- / 1595:-
Antal: 
Köp
Åter i lager Leverans inom 4-6 veckor
  • Produktfakta
  • Specifikation
Båstad är en av årets alla nyheter. En fantastiskt trendig serie soffor, fåtöljer och fotpallar med en underbar komfort och ett vackert formspråk. Modellen tillhör vårt lite exklusivare sortiment som heter STUDIO Collection. Ett produktsegment som är tillverkat efter ledorden; design behöver inte vara dyrt. Och Båstad är ett lysande exempel på just detta. Här får du massor av designkänsla till ett äkta fabrikspris.

Modellen utmärker sig tydligt med sin moderna detaljsömnad runtom armstöd och kuddar. Ett inslag som gör modellen levande, då den i övrigt har ett rakt och stilrent formspråk. Båstad är en lättplacerad serie som finns i ett flertal olika modeller och färgvariationer. Kvaliteten är hög med ett slitstarkt tyg som påminner om ull. Ett annorlunda tyg som ger ett väldigt ombonat intryck. Sitsen är uppbyggd i olika lager med stoppning för bästa sittkomfort och hållfasthet. Extrabilderna visar fotpallen i färgen Stella Grå.

Bredd:55 cm
Längd:86 cm
Höjd:45 cm
Båstad Fotpall finns i ett flertal olika färger. Den här varianten är klädd i ett tyg som heter Stella. Ett tyg i ull-look. Sittplymå i kallskum - dubbla lager i 30 respektive 18kg/m2. Modellen har en detaljsömnad runtom kanterna. Sittpallen levereras monterad med undantag för benen som du enkelt skruvar fäst i de förborrade hålen. Benen är svarta och konformade i plast.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.