• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

BÅSTAD Fåtölj Stella Gul
BÅSTAD Fåtölj Stella Gul
BÅSTAD Fåtölj Stella Gul
BÅSTAD Fåtölj Stella Gul
BÅSTAD Fåtölj Stella Gul
BÅSTAD Fåtölj Stella Gul
BÅSTAD Fåtölj Stella Gul
BÅSTAD Fåtölj Stella Gul i gruppen Vardagsrum / Fåtöljer hos SoffaDirekt AB (BA1ON40)
Se produktfilm

BÅSTAD Fåtölj Stella Gul

3495:- / 3320:-
Antal: 
Köp
  • Produktfakta
  • Specifikation
Båstad är en av årets alla nyheter. En fantastiskt trendig fåtölj med en underbar sittkomfort och ett vackert formspråk. Modellen tillhör vårt lite exklusivare sortiment som heter STUDIO Collection. Ett produktsegment som är tillverkat efter ledorden; design behöver inte vara dyrt. Och Båstad är ett lysande exempel på just detta. Här får du massor av designkänsla till ett äkta fabrikspris.

Modellen utmärker sig tydligt med sin moderna detaljsömnad runtom armstöd och kuddar. Ett inslag som gör modellen levande, då den i övrigt har ett rakt och stilrent formspråk. Båstad är en lättplacerad serie soffor och fåtöljer som finns i ett flertal olika modeller och färgvariationer. Kvaliteten är hög med ett slitstarkt tyg som påminner om ull. Ett annorlunda tyg som ger ett väldigt ombonat intryck. Sitsen är uppbyggd i olika lager med stoppning för bästa sittkomfort och hållfasthet.

Söker du en prisvärd fåtölj som andas kvalitet och design så kan vi verkligen rekommendera Båstad. Observera att extrabilderna visar fåtöljen i en annan kulör som heter Stella Grå.

Bredd:112 cm
Djup:97 cm
Benhöjd:5,5 cm
Höjd:90 cm
Sitthöjd:45 cm
Sittdjup:58 cm
Material:Tyg/Textil

Specifikation

Båstad fåtölj finns i ett flertal olika färger. Den här varianten är klädd i ett tyg som heter Stella Gul. Ett tyg i ull-look. Sittplymå i kallskum - dubbla lager i 30 respektive 18kg/m2. Modellen har en detaljsömnad runtom kuddar och armstöd. Fåtöljen levereras monterad med undantag för benen som du enkelt skruvar fäst i de förborrade hålen.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.