• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

ASPERÖ Deluxe Howardsoffa Svängd Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardsoffa Svängd Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardsoffa Svängd Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardsoffa Svängd Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardsoffa Svängd Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardsoffa Svängd Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardsoffa Svängd Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardsoffa Svängd Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardsoffa Svängd Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardsoffa Svängd Ljusbeige i gruppen Vardagsrum / Soffor / Howardsoffor hos SoffaDirekt.se (C3103TY9129)
Se produktfilm

ASPERÖ Deluxe Howardsoffa Svängd Ljusbeige

9995:-
Antal: 
Köp
1
  |  
Åter i lager 2-6 dagar
  • Produktfakta
  • Specifikation
  • Tygprover
Tidlös, klassisk och elegant. Asperö är en fantastisk Howardsoffa för alla vardagsrum. Välarbetade detaljer, svarvade ben med hjul, och underbar sittkomfort - det är Asperö!

Soffan tillhör vår familj howardsoffor som heter Asperö. En familj klassiska soffor som inte ska förväxlas med billigare motsvarigheter på marknaden. Alla soffor i Asperö-familjen har en tjock sittdyna där kärnan är i kallskum. Ryggkudden i sin tur är stoppad med en skumsticks- och polyeterblandning, vilket skapar en luftig och lyxig sittkomfort.

Den här svänga modellen klassas som en 3-sitssoffa med två breda sittdynor. Eftersom modellen är svängd gör den sig väldigt bra om den antingen kommer ut en bit från väggen, eller om den står intill ett hörn så att man ser soffans vackra form.

Howardsoffan är en riktig klassiker - en typ av soffmodell som såg dagens ljus redan på 1800-talet. De senaste åren har modellen återigen fått ett uppsving och idag återfinns den i många skandinaviska hem. Asperö är vår version av howardsoffan – där vi valt att inte kompromissa med varken detaljer, komfort eller kvalitet. Den här soffan har dessutom fem års garanti så att du kan vara trygg i ditt köp.

Asperö finns i två olika tygkvalitéer - ett syntetiskt tyg som heter Ylva och ett tyg som heter Malin. Tyget Malin består av 60% bomull och 40% linne, vilket ger tyget en annan känsla, struktur och kvalitet - därav prisskillnaden. Annars är det samma modell oavsett om du väljer tyg Ylva eller Malin.

Asperö svängd 3-sits finns i ett flertal olika tyger och färger, och är på bilden klädd i Ylva Ljusbeige. För maximal komfort är sittplymåerna, beståendes av 35 kg kallskum. Ryggplymåerna är i sin tur helt stoppade med skumsticks, vilket ger soffan en mjuk, luftig och exklusiv känsla.

Plastkoppar till hjulen ingår. Avtagbar klädsel, både på sitt- och ryggdyna. Ej maskintvätt - kemtvätt rekommenderas. Våra soffor levereras delvis omonterade så att det ska vara enkelt att bära in dem. Kostnadsfri transport fram till tomtgräns/trottoar ingår när du köper denna soffa. Denna soffa består av två kolli.

Bredd:235 cm
Djup:98 cm
Höjd:83 cm
Armstödets bredd:17 cm
Sitthöjd:42 cm
Sittdjup:58 cm
Benhöjd fram:13 cm
Benhöjd bak:5 cm
Material:Tyg/Textil
Sittplatser:3 st
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Mjuk

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.