• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

ASPERÖ Deluxe Howardfåtölj Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardfåtölj Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardfåtölj Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardfåtölj Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe Howardfåtölj Ljusbeige i gruppen Vardagsrum / Soffor / Howardsoffor hos SoffaDirekt AB (CH103TY9129)
Se produktfilm

ASPERÖ Deluxe Howardfåtölj Ljusbeige

4295:- / 4080:-
Antal: 
Köp
2
  |  
  • Produktfakta
  • Specifikation
Tidlös, klassisk och elegant. Asperö är en fantastisk Howardfåtölj för alla vardagsrum. Välarbetade detaljer, svarvade ben med hjul, och underbar sittkomfort - det är Asperö!

Fåtöljen tillhör vår familj howardsoffor som heter Asperö. En familj klassiska soffor som inte ska förväxlas med billigare motsvarigheter på marknaden. Alla soffor och fåtöljer i Asperö-familjen har en tjock sittdyna där kärnan är i kallskum. Ryggkudden i sin tur är stoppad med en skumsticks- och polyeterblandning, vilket skapar en luftig och lyxig sittkomfort.

Denna snygga fåtölj passar utmärkt som komplement till övriga modeller i Asperö-serien. Kombinera med fördel fåtöljen med någon av sofforna i serien Asperö.

Howardsoffan är en riktig klassiker - en typ av soffmodell som såg dagens ljus redan på 1800-talet. De senaste åren har modellen återigen fått ett uppsving och idag återfinns den i många skandinaviska hem. Asperö är vår version av howardsoffan – där vi valt att inte kompromissa med varken detaljer, komfort eller kvalitet.

Bredd:93 cm
Djup:103 cm
Höjd:83 cm
Sitthöjd:43 cm
Sittdjup:57 cm
Benhöjd fram:13 cm
Benhöjd bak:5 cm
Material:Tyg/Textil

Specifikation

Sittplymå med 35 kg kallskum - vilket garanterar en extra härlig komfort och lång livslängd. Ryggplymån är naturligtvis facksydd och mixad med polyeter och skumsticks, vilket ger en luftig och mjuk känsla att luta sig i emot. Plastkoppar till hjulen ingår. Avtagbar klädsel, både på sitt- och ryggdyna. Ej maskintvätt - kemtvätt rekommenderas. Levereras monterad med undantag för benen som du skruvar fast själv.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Mjuk

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.