• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Ljusbeige
ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Ljusbeige i gruppen Vardagsrum / Soffor / Howardsoffor hos SoffaDirekt AB (2103TY9129)
Se produktfilm

ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Ljusbeige

6495:- / 4995:-
Antal: 
Köp
1
  |  
  • Produktfakta
  • Specifikation
Tidlös, klassisk och elegant. Asperö är en fantastisk Howardsoffa för alla vardagsrum. Välarbetade detaljer, svarvade ben med hjul, och underbar sittkomfort - det är Asperö!

Soffan tillhör vår familj howardsoffor som heter Asperö. En familj klassiska soffor som inte ska förväxlas med billigare motsvarigheter på marknaden. Alla soffor i Asperö-familjen har en tjock sittdyna där kärnan är i kallskum, vilket ger en god sittkomfort. Ryggkudden i sin tur är stoppad med en polyeterblandning, vilket skapar en luftig och lyxig sittkomfort.

Denna snygga 2-sitssoffa passar utmärkt som komplement till övriga modeller i Asperö-serien. Kombinera med fördel soffan med en rak 3-sits eller med en eller flera fåtöljer. Asperö finns i två olika tygkvalitéer - ett syntetiskt tyg som heter Ylva och ett tyg som heter Malin. Tyget Malin består av 60% bomull och 40% linne, vilket ger tyget en annan känsla, struktur och kvalitet - därav prisskillnaden. Annars är det samma modell oavsett om du väljer tyg Ylva eller Malin. 

Howardsoffan är en riktig klassiker - en typ av soffmodell som såg dagens ljus redan på 1800-talet. De senaste åren har modellen återigen fått ett uppsving och idag återfinns den i många skandinaviska hem. Asperö är vår version av howardsoffan – där vi valt att inte kompromissa med varken detaljer, komfort eller kvalitet. Denna soffa har fem års garanti så att du kan vara trygg i ditt köp.
Bredd:170 cm
Djup:94 cm
Höjd:83 cm
Armstödets bredd:17 cm
Sitthöjd:42 cm
Sittdjup:58 cm
Benhöjd fram:13 cm
Benhöjd bak:5 cm
Material:Tyg/Textil
Sittplatser:2 st

Specifikation

Asperö howardsoffa finns i ett flertal olika tyger och färger. För bästa komfort är sittplymåerna, bestående av 35 kg kallskum. Ryggplymåerna är i sin tur helt stoppade med skumsticks, vilket ger soffan en mjuk, luftig och exklusiv känsla.

Plastkoppar till hjulen ingår. Avtagbar klädsel, både på sitt- och ryggdyna. Ej maskintvätt - kemtvätt rekommenderas. Denna soffa levereras monterad, med undantag för benen som du skruvar fast själv. Kostnadsfri transport fram till tomtgräns/trottoar ingår när du köper denna soffa.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Mjuk

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.