• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

ÅMÅL Kontinentalsäng 180
ÅMÅL Kontinentalsäng 180
ÅMÅL Kontinentalsäng 180
ÅMÅL Kontinentalsäng 180
ÅMÅL Kontinentalsäng 180
ÅMÅL Kontinentalsäng 180
ÅMÅL Kontinentalsäng 180
ÅMÅL Kontinentalsäng 180
ÅMÅL Kontinentalsäng 180
ÅMÅL Kontinentalsäng 180
ÅMÅL Kontinentalsäng 180 i gruppen Sovrum / Sängar / Kontinentalsängar hos SoffaDirekt AB (AMKS180LE01)
Se produktfilm

ÅMÅL Kontinentalsäng 180

3995:- / 3495:-
Antal: 
Köp
4
  |  
Åter i lager 2-6 dagar
  • Produktfakta
  • Specifikation
Vi tror att man sover en aningen bättre om man vet att man gjort ett riktigt fynd. För Åmål kontinentalsäng är inte bara skön, snygg och inbjudande - den är fantastiskt prisvärd. Vi är helt övertygade om att du kommer att sova som ett barn på nytt i Åmål Kontinentalsäng.

Åmål kontinentaläng är klädd i ett svart- och gråmelerat tyg som har en hög slitstyrka. Sängen är lättmatchad i sovrummet och gör sig alldeles utmärkt ihop med Sala Sänggavel i tyg Lena Svart/Grå. Du hittar den här. Med Åmål ger du ditt sovrum ett lyft och unnar dig en bättre nattsömn till ett otroligt bra pris.

Hårdhetsgrad är medelfast - vilket passar de allra flesta. Vi rekommenderar Åmål Kontinentalsäng till alla som väger mellan 50-90kg. Kontinentalsängen består av en ribbotten med infästa ribbor och en mellanmadrass med bonellfjädring. Bäddmadrassen är fem centimeter tjock och innehåller softskum. Sängen levereras med stilrena träben som är svartmålade.

Observera att sänggavel, nackkuddar och prydnadsdetaljer köps till seperat och ingår ej i priset.
Bredd:180 cm
Ribbotten:21 cm
Längd:200 cm
Mellanmadrass:18 cm
Bäddmadrass:5 cm
Totalhöjd:59 cm
Benhöjd:16 cm
Kontinentalsäng med bonellfjädring. Levereras kostnadsfritt hem till portdörr, garageuppfart eller dit en normalstor lastbil kan komma ingår. Åmål kontinentalsäng levereras omonterad i tre kolli. På så vis kan du enkelt kan bära in den i din bostad. Klädd i ett slitstarkt svart- och gråmelerat tyg som heter Lena Svart/Grå.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bra Fast

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.